Professioneel Officemanagement

Je herkent het vast wel: nog even snel ’s avonds een mail versturen of een afspraak verzetten. En dan toch ook nog maar even aan het werk want er is altijd genoeg te doen.

Je passie voor je bedrijf is groot en als ondernemer werk je hard om er een succes te maken.

Maar ook jij hebt maar vierentwintig uur in een dag dus waar besteed je je tijd het liefst aan? Niet aan die steeds maar vollopende mailbox en al die andere klusjes die je nog moet doen, toch?

Voor elk probleem is een oplossing.

Hoe zou het voelen als...

je je weer kunt bezighouden met de inhoudelijke kant van je bedrijf?

je meer structuur en rust hebt?

je meer vrije tijd hebt?

je weer plezier in het ondernemen hebt?

je minder stress ervaart?

je kunt starten met nieuwe projecten?

je kunt groeien met je bedrijf?

Hoe zou het zijn als je bedrijf op de achtergrond gewoon doorgaat, ook als jij met je inhoudelijke werk bezig bent, geniet van je vrije tijd of nieuwe plannen ontwikkelt?

De zorg

Voor jou als zorgondernemer is het belangrijk dat je je patiënten, klanten of cliënten zo goed mogelijk kunt helpen. Maar wat als je te veel tijd kwijt bent aan de randzaken van je bedrijf? Dan kun je wel wat hulp gebruiken toch?

Verbinding is belangrijk; of het nu om je werk gaat of in het contact met patiënten en hun familie, huisartsen, specialisten, andere zorgverleners of bestuurders: kijken naar een oplossing is altijd belangrijk. Ik kan je hierbij helpen.

Met tweeëntwintig jaar ervaring als planner en officemanager op een druk en dynamisch secretariaat in een groot regionaal ziekenhuis weet ik hoe belangrijk dit is en ken ik de (verhoudingen in de) medische wereld goed. Ik weet hoe jij en je patiënten, cliënten of klanten denken en werken en ik snap de taal. Ook letterlijk; mijn kennis van de medische terminologie is uitstekend.

Hoe werkt het?

Wat doe je en waar je loop je tegenaan? Waar kan ik je mee helpen?
We maken eerst een (online of telefonische) afspraak. Zo kunnen we samen bepalen of ik de juiste persoon ben om je te helpen.
Is dat zo? Hartstikke leuk, we beginnen zo snel mogelijk.

De eerste maand bekijken we samen wat ik voor je kan doen en bepalen dan welk (eventueel op maat gemaakt) NN Tekst en Officepakket bij je past zodat je precies weet wat je elke maand investeert voor het beste resultaat.
Ook maken we afspraken over jouw en mijn bereikbaarheid, over welke momenten ik voor je werk, hoe we communiceren en met welke programma’s je werkt.

Ik heb ervaring met de meeste mailbox-, agenda- en online archiefsystemen en werk ook graag met Trello, Moneybird, Mailblue, Canva en Toggl. Ook heb ik uitgebreide kennis van de zorgsystemen Hix, Eridanos en Izis.

Gebruik jij een ander systeem? Ik ben een snelle leerling!

Klaar voor een kennismaking?

Ik hoor graag van je!