Reviews

“Als virtueel PA is Nienke onmisbaar voor het team van onze klanten. Zij beheert de mailbox, het digitale archief en verschillende agenda’s. Ze brengt structuur en overzicht, waar nodig.

Haar enthousiasme en humor tijdens de samenwerking zijn aanstekelijk. Nienke werkt nauwkeurig en snel. Zij communiceert duidelijk, denkt mee en staat altijd voor ons klaar.

Het is een feestje om met haar samen te werken.

Mis je een rechterhand? Iemand die meedenkt en de puntjes op de i zet? Bel dan zeker Nienke. Zij is een aanwinst!

Dankjewel voor onze fijne samenwerking Nienke.”

Nicole van Zetten – Eigenaar Bureau 2Join – online business assistance

“Nienke is een harde werker die overzicht en rust creëert. Ze past zich aan aan een voor mij prettige werkwijze, schakelt eenvoudig met onze opdrachtgevers uit allerhande gremia en zorgt ervoor dat ik mij kan focussen op de kern van mijn werk. De samenwerking met Nienke geeft mij veel meer mogelijkheden om te doen waar ik het beste in ben. Zij doet waar zij goed in is. Ze is zeer nauwkeurig, ik kan het officemanagement-werk helemaal aan haar overlaten. De virtuele samenwerking is heel prettig. En we kunnen samen ook lachen, ook heel belangrijk! 

Nienke is iemand die je erbij wilt hebben. Ze is helder, accuraat en een doorpakker. Ze is stevig genoeg om aan de slag te gaan in een werkcontext waar bij opdrachtgevers hiërarchische structuren bestaan. Ze is verbindend richting de klant. Met haar erbij kan jij weer doen waar je goed in bent en veel meer ruimte creëren voor bijvoorbeeld het starten van nieuwe projecten of het aangaan van nieuwe contacten.”

Drs. Anne-Miek Vroom, medisch socioloog

Directeur IKONE – co-creatie, voor gelijkwaardige samenwerking in zorg en welzijn

“Wat zou ik moeten zonder mijn officemanager Nienke? Mijn mailbox is altijd op orde. Ik hoef me alleen maar druk te maken om de mails die voor mij belangrijk zijn, de rest heeft Nienke allang afgehandeld. Ze regelt, organiseert en is mijn visitekaartje naar de buitenwereld. En ze heeft een geweldige humor, ook niet onbelangrijk. 

Lange tijd heb ik zelf mijn mail afgehandeld en mijn afspraken gepland. Hoe vaak heb ik niet met een dubbele afspraak te maken gehad of hoe vaak heb ik niet een afspraak vergeten? Dat overkomt me nu ik met Nienke samenwerk niet meer. Dat geeft zo’n rust, ik kan het iedereen aanraden!”

Gerry de Valk – Eigenaar Gerrydevalk.nl – aantrekkelijk werkgeverschap in de zorg

“Nienke staat naast mij en doet op de achtergrond de VA werkzaamheden, waardoor ik ruimte krijg om mij te focussen op inhoudelijke taken met klanten. Het is fijn dat we af en toe meetings hebben om alles goed door te bespreken. Hierin is ze flexibel en zeer nauwkeurig. De communicatie tussen ons verloopt zeer goed. We hebben contact via email en whatsapp. Hierin reageert ze heel snel op de vragen die ik haar stel. Het samenwerken met Nienke voelt heel fijn en vertrouwd. 

Huur absoluut gelijk Nienke als VA. Je kunt haar uitleggen bij welke taken je ondersteuning wilt krijgen en ze voert dit op een uitstekende manier uit.”

Angela Maters- Eigenaar Trance Medium Angela – spirituele coaching

“Stichting OCO voor onafhankelijke cliënt ondersteuning in gemeente De Wolden zocht in 2020 flexibele ondersteuning op diverse terreinen, zowel om het bestuur te ontlasten als voor de administratieve ondersteuning voor de 4 cliëntondersteuners die voor Stichting OCO werken. 

Flexibel houdt voor ons in dat op adhoc momenten we kunnen rekenen op de inzet van Nienke. Bijvoorbeeld wanneer wij behoefte hebben aan de inzet als notuliste wanneer onze secretaris verhinderd is tijdens een geplande bestuursvergadering of bij het opstellen van de maandelijkse rapportages.
Doordat Nienke voor onze cliëntondersteuners een flink aantal administratieve werkzaamheden uit handen kan nemen, kunnen zij zich veel meer bezighouden met de uitvoerende taken in plaats van indirecte uren te maken. Nienke organiseert bijvoorbeeld de afspraken met externe netwerkpartners en zorgt voor het mailverkeer met deze partners. Ook de social media zijn bij haar in goede handen, doordat ze zeer accuraat werkt.

Door de inzet van Nienke is voor ons als bestuur de continuïteit gewaarborgd en ontlast zij ons op vele vlakken.

Nienke communiceert helder en duidelijk, komt de afgesproken deadlines altijd na en is daardoor zeer betrouwbaar om mee te werken. Ze is bovenal een zeer prettige en vriendelijke persoonlijkheid!”

Chantal Wachtmeester – 
Bestuurslid Stichting OCO voor hulp en advies in De Wolden