Over NN Tekst & Office

NN Tekst en Office is een persoonlijk en professioneel bureau, opgericht om jou als ondernemer in de zorg te ontzorgen en te ondersteunen. Voor lucht, rust en overzicht.

Hi, ik ben Nienke!

Ik ben moeder van drie hele leuke pubers, woon in het mooie Drenthe en run van daaruit mijn bedrijf. Ook al is mijn leven soms onvoorspelbaar en kan het best pittig zijn met een druk gezin; met elke dag een lange wandeling, het liefst in het bos, is dat prima te combineren (en oké, dat wandelen doe ik ook om die zak chips op vrijdagavond te kunnen eten).
Het belangrijkste is, ik krijg vooral enorm veel energie van alle leuke dingen die ik elke dag mag doen!

Na verschillende (internationale) secretariële opleidingen bij Schoevers werkte ik eerst in verschillende ziekenhuizen, maakte een uitstapje naar de commerciële sector om daarna heel snel weer terug te gaan naar de zorg. Beste besluit ooit! Als je hart eenmaal klopt voor de zorg…

Om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig trainingen, zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak en werk ik samen coaches om het beste uit mezelf te halen. Verder ga ik graag in m’n eentje op pad; een paar dagen in een nieuwe stad rondstruinen en daardoor weer opladen vind ik heerlijk om te doen.

Wil je me nog beter leren kennen?

Ik ben gek op dictees, kan er ook niks aan doen. Taal is nou eenmaal mijn lievelings

Ik doe elke week aan poweryoga maar schiet er qua flexibiliteit nog niet echt wat mee op

Om toch even terug te komen op de chips: paprika ribbel is het lekkerst

Ik blader graag; heb voor elke samenwerking een notitieboekje waarin ik mijn taken bijhoud; voor jou straks ook?

Ik ben op m’n scherpst ’s morgensvroeg en ben een echt ochtendmens

Klaar voor een kennismaking?

Ik hoor graag van je!