Ze doet het gewoon!
Mijn dochter Marit deed mee aan een wedstrijd en was gewoon een van de winnaars. En wat een gave prijs: ze mocht meewerken aan een interview met een schrijfster. Online want…deze dame woont in Arizona, USA. Dus ook alles nog ‘ns in het Engels. Ze deed het alsof ze het al jaren doet, geen zenuwen, niks. Echt heel knap!
Ze schrijft zelf ook, haar tweede boek is in de maak en het is haar droom om alles ooit echt uit te geven. En weet je, ik weet zeker dat dat gaat lukken.

Als ik dit zo zie, denk ik: wat stoer! Ze grijpt haar kans omdat ze wil leren. Groeien en bloeien!

Jij als vrouwelijke ondernemer, jij wil dat toch ook? Je helpt anderen met je dienst omdat dat je missie is. Je doet iets voor anderen zodat zij ook groeien en bloeien. Je helpt ze door jouw kwaliteiten in te zetten omdat je weet dat er iemand is die ze nodig heeft.

Waar sta je nu? Ben je klaar voor de volgende stap? Het is mijn missie om jóu te helpen. Door je te ondersteunen bij je werkzaamheden, door iets van je over te nemen, je te helpen herinneren of zaken te structureren. Zo kun jij je kwaliteiten volledig inzetten en anderen helpen omdat dát is wat je graag doet!

Toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *